dimarts, 5 de juny del 2012

E X P E R I È N C I A P R O F E S S I O N A L


1994-1995 (Estius)  Luftecnich S.L. Empresa de Maquinària d'Aspiració Industrial. Treballant com a Delineant, realitzant tasques de passar antics plànols a CAD i la realització de plànols comercials 3D així com plànols d'instal·lacions per els operaris. També a moments he realitzat treballs a taller per tal de millorar la representació dels plànols i facilitar la lectura als operaris.
1996-1999 (3anys)   Puigneró S.A. Empresa del sector Tèxtil, treballant com a paó en el sector dels bitllots i esporàdicament en altres sectors. Tot i que no vaig treballar de Delineant, considero l'experiència molt grata ja que vaig poder observar a primera línia tot tipus de maquinària industrial.
1999-2010 (11anys)  Estudi d'Arquitectura Josep Alemany Ylla i Posteriorment StudiARK17. Estudi format pels socis Josep Alemany i Joan Bas especialitzats bàsicament en Arquitectura i Urbanització, tot i que en certes ocasions també es realitzaven treballs de delineació d'altres sectors per empreses. Vaig entrar en una situació crítica per la empresa el qual vam decidir de fer una reestructuració informàtica, passant de ser una oficina petita i desorganitzada, a una oficina Professional i organitzada amb una producció força competitiva. Em vaig responsabilitzar de l'implantació del software CAD Allplan. La pròpia formació i realització de la complexa base i alhora la formació de l'antic i nou personal sense parar la producció.
Treballant com a Delineant des de l'avantprojecte a projectes d'execució i alguns d'Urbanització. Fent tot tipus d'habitatges així com algun museu i residència geriàtrica. Realització de plànols específic d'obres així com la seva representació 3D per la seva correcta interpretació. Plànols de venta comercials i disseny de cartells publicitaris. Realització de maquetes virtuals així com de reals. També es va fer aixecaments de plànols a edificis a reformar. La empresa va tancar degut la crisi.
2010-2011 (11mesos) Serveis Immobiliaris Can Kiku S.L. Treballant com a Delineant a l'Oficina d'arquitectura Tècnica. Realització d'un Projecte de tres habitatges plurifamiliars al casc antic, des del avantprojecte fins el projecte d'execució. Realització de plànols comercials i plànols específics d'obra. També es va fer algun aixecament de plànols de cases a reformar. El projecte va quedar parat degut l'absorció dels bancs i canvis de politiques dels mateixos. L'empresa no tenia més projectes per tal de mantenir-me amb nòmina.
Altres                Duran el llarg del meu recorregut laboral, també haig d'afegir que esporàdicament faig treballs de delineació a casa per petites empreses o particular el qual necessiten esporàdicament un delineant. He realitzat treballs de disseny gràfic per tríptics o presentacions, ja sigui per web o per anuncis. També realitzo alguns caps de setmana treballs cartogràfics amb el seu treball de camp. Plànols esquemàtics de maquinària per tal de presentar pressupostos a clients. Últimament faig treballs per Disseny Barraca el qual desenvolupem amb l'Inventor productes com tanques, papereres, taules, pèrgoles, porxos i tots els seus plànols que comporta per la seva realització i muntatge. 

F O R M A C I Ó


Estudis
1987-1994              EGB (Escola Casals Gràcia de Manlleu)
1994-1999              F.P.1 i F.P.2 Delineació Industrial
                        (Institut Politècnic de Formació Professional Vic)

Especialització i Informàtica

Especialització nivell avançat amb programes CAD, BIM, Edició fotogràfica, Infrogràfics (4D) i de presentació.
Coneixements bàsics pel manteniment d'una oficina: Configuració i instal·lació de software, xarxes d'oficina Intranet, d'Internet i Inal·làmbriques. Programes de gestió de correu electrònic, faxos i sistemes de còpies de seguretat.

Software:
AutoCAD. Nivell avançat v12. fins v.2012. Creació 2D,3D i personalització.
Inventor. Nivell Bàsic v2012. Creació de sòlids 3D a partir d'un previ croquis, composició de plànols amb la correcte acotació, desenvolupament de peces planxa. Presentacions per catàlegs i virtuals.
Adobe Photoshop CS. Nivell avançat, creació de textures per infografia, extracció i incorporació de cossos d'una escena. Regular color i ombres. Disseny cartells publicitaris.
Cinema 4D (similar 3DsMax) Creació escenes amb l'implentació de llum i materials realistes.
Nemetschek Allplan. Nivell avançat v15 fins v2008 BIM. Creació de la complexa base d'arxius i Layers amb estils de visualització propis. Assistents funcionals per la ràpida producció. Quadres superfícies automàtics i Macros 2D/3D totalment personalitzades.
Altres. OCAD 9 (Cartografia) - Adove acrobat Pro - Presto (amidaments) - Adove Prenium Pro (Edició de vídeo) - Retrospect (copies seguretat) -Global Mapper (Cartografia) - 3D Studio (msdos) - Paint sho pro - Aplicacions Ofimàtica (Microsoft Office i Open Office: Word, Excel, Power Point...)
Coneixaments altres programes com SketchUp - Autodesk Revit - Graphisoft ArchiCAD - Rhinoceros.

Idiomes
Català i Castellà    Llegit, Parlat i escrit.
Anglès               Assolit 2n de l'Escola Oficial d'Idiomes nivell Pre-Intermedy i havent cursat el     nivell de 3r EOI Intermedy.